Golfbalstempels
Golfbalstempels
Golfbalstempels
Golfbalstempels
Golfbalstempels
Golfbalstempels
Golfbalstempels

WAAROM STAMPYOURBALLS.EU GOLFBALSTEMPELS ?

REGEL 12-2.
De speler is verantwoordelijk voor het spelen van de juiste bal. Iedere speler behoort zijn bal te voorzien van een merkteken. Straf voor overtreding van Regel 12-2 bij Matchplay: Verlies van de hole, bij Strokeplay: Twee slagen.

 


NOOIT MEER DE VERKEERDE BAL SPELEN

Bijna elke golfer heeft het wel eens meegemaakt…., zoeken naar je bal na je afslag, je denkt hem te hebben gevonden maar bij het uitholen blijkt dat je een verkeerde bal hebt gespeeld. Nu nooit meer de verkeerde golfbal spelen dankzij een eigen markering van uw golfbal door middel van de unieke Stampyourballs golfbalstempel. Simpel, effectief, makkelijk in gebruik en direct klaar.
Shop golfbalstempels >>MAKKELIJK EN SNEL IN HET GEBRUIK

De Stampyourballs golfbalstempels zijn voorzien van sneldrogende inkt en gemakkelijk in gebruik; stempel aanbrengen…., even blazen…., drie seconden wachten…. PAK UW DRIVER!  Shop golfbalstempels >>


MEER DAN 150 VERSCHILLENDE MOTIEVEN

De golfbalstempels zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 150 verschillende motieven! Voor bedrijven is dit golfbalstempel is een erg leuk geschenk voor een golfdag of golftoernooi. De golfbalstempels kunnen vanaf een afname van 50 stuks worden voorzien van uw corporate identity door middel van het aanbrengen van uw logo op de dop. Wij leveren meer dan 150 verschillende stempelmotieven. Het leuke is dus dat alle deelnemers van uw golfdag of golftoernooi een stempel met ander motief kunnen ontvangen, zodat iedereen zijn “eigen” markering op de golfbal kan aanbrengen.  Shop golfbalstempels >>


VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE GOLFBALSTEMPELS

Vraag: Hoeveel afdrukken kan ik met de golfbalstempel maken?
Antwoord: U kunt minstens 250 afdrukken maken met iedere golfbalstempel.

Vraag: Hoe lang duurt voordat de golfbal klaar is voor gebruik?
Antwoord: De golfbal is direct klaar voor gebruik. Wij maken gebruik van sneldrogende inkt; stempel aanbrengen…., even blazen…., 3 seconden wachten…., PAK UW DRIVER!

Vraag: Zijn de stempels navulbaar?
Antwoord: Neen, de golfbalstempel is niet navulbaar.

Vraag: Is de golfbalstempel verkrijgbaar in roze, oranje, geel etc.
Antwoord: Op dit moment is zijn golfbalstempels alleen verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, zwart en groen. De inkt is het belangrijkste element van de golfbalstempel, andere kleuren komen beschikbaar zodra wij hiervoor de inkt hebben ontwikkeld.

Vraag: De golfbalstempel die ik leuk vind is rood. Is deze ook verkrijgbaar in blauw of geel?
Antwoord: De golfbalstempels zijn alleen verkrijgbaar in de kleuren zoals afgebeeld op onze website.

Vraag: Ik heb een fout gemaakt met mijn golfbalstempel, kan ik de afdruk op de golfbal verwijderen?
Antwoord: Ooops…., onze inkt hecht erg goed, maar kan eventueel worden verwijderd met een schuursponsje of met reinigingsalcohol. Heb wel geduld!

Vraag: Kan ik de golfbalstempel bestellen met mijn clublogo, initialen, beeldmerk of bedrijfslogo?
Antwoord: Ja…, dat kan. Maar de minimum afname is 100 stuks per motief en in 1 kleur. Hierbij komen wel extra kosten voor het ontwikkelen van uw custom golfbalstempel en niet alle logo’s en afbeeldingen zijn hiervoor geschikt. U kunt uw golfbalstempels ook personaliseren d.m.v. uw bedrijfslogo of clublogo op de dop.

Vraag: Naar welke landen verstuurd u de golfbalstempels?
Antwoord: Wij leveren de golfbalstempels in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

Shop golfbalstempels >>


Stampyourballs.eu is een activiteit van GMPS – Golf Marketing & Promotional Services (GMPS.eu).