Algemene info

Bestellen
De snelste methode is via onze website. U kunt de gewenste producten toevoegen aan uw winkelwagen. Kies vervolgens voor ‘afrekenen’ en doorloop de aangeven stappen. Uiteraard behandelen wij uw gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Betalen
U heeft bij ons meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Directe bankoverschrijving, Ideal, Creditcard of PayPal, Bancontact Mister Cash, Belfius Pay Button, Sofortbanking 
De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden.
Betalen via Ideal werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig.
Uiteraard kunt u ook via creditcard betalen, dit werkt even snel als Ideal en is ook volkomen veilig.

Vooruituitbetaling
Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling in de regel nog dezelfde dag verstuurd.

Let op: Indien u kiest voor vooruitbetalen, dan worden uw producten 5 werkdagen voor u vastgehouden. Indien het totaalbedrag niet binnen deze periode ontvangen is, komen de gereserveerde producten weer ter beschikking voor andere klanten. Wij stellen u hiervan per e-mail op de hoogte.

Levering
Onze producten worden veilig en betrouwbaar verstuurd met PostNL.

Levertijd
De standaard levertijd van onze producten is 2-4 werkdagen.